Ocean Group

Ocean Group is sinds 2010 actief op de vastgoedmarkt.

Onder Ocean Group ressorteren een aantal dochterondernemingen, waaronder een ontwikkelingstak en een beheer- en verhuurtak.

Onze activiteiten bestaan uit de aankoop, ontwikkeling, financiering, beheer, verhuur en renovatie van appartementen, bestemd voor langdurig gebruik door particulieren. Bewust wordt er gekozen voor investeringen in instapklare middensegment appartementen, aangezien het risicoprofiel dat daaraan gekoppeld relatief laag is.

Door de omvangrijke beleggingsportefeuille en de historisch gezonde rendementen, is er geen noodzaak om regelmatig vastgoed te verhandelen of af te stoten. Hierdoor kan de organisatie zich focussen op de kerntaken, namelijk aankoop, verhuur en beheer van onroerend goed. 

 

Ocean Group streeft naar een consistente en organische groei. Binnen die groeistrategie nemen de pijlers kwalitatief beheer, gezonde rendementen en duurzaamheid een zeer prominente plek in.

Het team

Deniz Yilmaz

CEO

 • LinkedIn Social Icon

Vanaf 2010 is Deniz zich gaan toeleggen op de vastgoedsector; zodoende is Ocean Group ontstaan. Deniz is verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe projecten en heeft veel ervaring met het ontwikkelen en transformeren van vastgoed.

 

Daarnaast maakt zijn achtergrond als registeraccountant (RA) hem een uitstekende gesprekspartner voor financiële partijen. Deniz heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Baris Yilmaz

COO

 • LinkedIn Social Icon

Baris is sinds 2018 werkzaam als operationeel directeur binnen Ocean Group. Hij overziet de verschillende processen binnen de organisatie en is daarnaast eindverantwoordelijke voor het vastgoedbeheer.

 

Baris heeft Werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit (TU) te Delft. Gezien zijn technische achtergrond is Baris het eerste aanspreekpunt voor aannemers en architecten. Binnen Ocean Group heeft Baris uiteenlopende bouwprojecten begeleid.

Jane Su

Finance

 • LinkedIn Social Icon

Jane werkt sinds 2020 bij Ocean Group en is onder andere verantwoordelijk voor de fiscale aangelegenheden van de onderneming.

 

Jane heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, met als afstudeerrichting Accountancy & Control. Na haar studie is zij als accountant gaan werken bij diverse (middelgrote) accountantskantoren.

 

Jane is geregistreerd als accountant (AA) en beschikt over uitgebreide fiscale kennis.

Paulina Pietryga

Property Manager

 • LinkedIn Social Icon

Paulina is sinds 2020 werkzaam bij Ocean Group als Property Manager (‘vastgoedbeheerder’) en zorgt er ook voor dat woningen binnen de portefeuille tijdig verhuurd worden.

 

Binnen de organisatie is Paulina het eerste aanspreekpunt voor huurders. Tevens heeft Paulina een grote voorliefde voor fotografie. Regelmatig fotografeert zij objecten uit de Ocean Group portefeuille.

 

Paulina heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Hogeschool.

regus cs.jpg

Het management

Baris Yilmaz

COO

 • LinkedIn Social Icon

Deniz Yilmaz MScBA, RA heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit, met als afstudeerrichtingen Accounting & Control en Ondernemersschap. Na zijn studie is Deniz als accountant gaan werken bij Deloitte, waar hij veel ervaring heeft opgedaan met financiële controles bij middelgrote en beursgenoteerde ondernemingen. Vanaf 2010, is Deniz zich gaan toeleggen op de vastgoedsector; zodoende is Ocean Group ontstaan. 

Deniz is verantwoordelijk voor de acquisitie en financiering van vastgoed(projecten). Gezien zijn achtergrond als registeraccountant, is Deniz tevens het aanspreekpunt voor financiële partijen.

Baris Yilmaz BSc. heeft Werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit (TU) Delft, met als afstudeerrichting Transport Engineering & Logistics. Tijdens en na zijn studie heeft Baris veel ervaring opgedaan binnen de vastgoedsector, in het bijzonder met complexe verbouwingen en vastgoedbeheer.

 

Sinds 2018 is Baris werkzaam als operationeel directeur binnen Ocean Group.

Gezien zijn technische kennis is hij het eerste aanspreekpunt voor aannemers en architecten. Daarnaast is Baris eindverantwoordelijke van de afdeling Beheer & Verhuur. 

Deniz Yilmaz

CEO

 • LinkedIn Social Icon
Ocean-Group---wit.png
 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White LinkedIn Icon

Ocean Group

Ocean Group is een full-service vastgoedorganisatie gevestigd in Den Haag.

 

info@ocean.nl

070 - 891 84 32

 

Koningin Julianaplein 10

2595 AA Den Haag

Over

Huurders

Privacy

© 2020 Ocean Real Estate B.V.

Ocean-Group---wit.png

Ocean Group is een full-service vastgoedorganisatie gevestigd in Den Haag.

 

info@ocean.nl

070 - 891 84 32

 

Koningin Julianaplein 10

2595 AA Den Haag

Over

Huurders

Privacy

© 2020 Ocean Real Estate B.V.

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White LinkedIn Icon