Ocean Group

Ocean Group is sinds 2010 professioneel actief op de vastgoedmarkt.

Onder Ocean Group ressorteren een aantal dochterondernemingen, waaronder een ontwikkelingstak en een beheer- en verhuurtak.

De activiteiten van Ocean Group bestaan uit de aankoop, ontwikkeling, financiering, beheer, verhuur en renovatie van appartementen, bestemd voor langdurig gebruik door particulieren. Bewust wordt er gekozen voor investeringen in instapklare middensegment appartementen, aangezien het risicoprofiel dat daaraan gekoppeld relatief laag is.

Door de omvangrijke beleggingsportefeuille en de historisch gezonde rendementen, is er geen noodzaak om regelmatig vastgoed te verhandelen of af te stoten. Hierdoor kan de organisatie zich focussen op de kerntaken, namelijk aankoop, verhuur en beheer van onroerend goed. Door haar jarenlange activiteiten op de vastgoedmarkt beschikt Ocean Group ook over een goed netwerk binnen de verschillende gemeentes en onder makelaars en huurders.

 

Ocean Group streeft naar een consistente en organische groei. Binnen die groeistrategie nemen de pijlers kwalitatief beheer, gezonde rendementen en duurzaamheid een zeer prominente
plek in.

Meer weten?

Wij staan altijd open voor vragen, wil je meer weten over Ocean Group? Bereik ons dan middels onderstaande contactgegevens

+31(0) 70 891 84 32

Ocean Group

Contactgegevens

Koningin Julianaplein 10

2595 AA Den Haag

 

070 891 8432

info@ocean.nl

KvK: 64285464

Social media

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
Ocean-Group---horizontaal.png