top of page
P1000414.JPG

VASTGOED MET

EEN VISIE

Ocean Group investeert voornamelijk in residentieel vastgoed (woningen, studio’s, appartementen) en in beperkte mate ook in commercieel onroerend goed. Hierbij gaat het om functionele en courante objecten, gelegen in de Randstad en bestemd voor langdurig gebruik door particulieren.

  • Facebook icon
  • Linkedin icon
  • Twitter icon

Ocean Group

Ocean Group is sinds 2010 actief op de vastgoedmarkt.

Onder Ocean Group ressorteren een aantal dochterondernemingen, waaronder een ontwikkelingstak en een beheer- en verhuurtak.

Onze activiteiten bestaan uit de aankoop, ontwikkeling, financiering, beheer, verhuur en renovatie van appartementen, bestemd voor langdurig gebruik door particulieren. Bewust wordt er gekozen voor investeringen in instapklare middensegment appartementen, aangezien het risicoprofiel dat daaraan gekoppeld relatief laag is.

Door de omvangrijke beleggingsportefeuille en de historisch gezonde rendementen, is er geen noodzaak om regelmatig vastgoed te verhandelen of af te stoten. Hierdoor kan de organisatie zich focussen op de kerntaken, namelijk aankoop, verhuur en beheer van onroerend goed. 

 

Ocean Group streeft naar een consistente en organische groei. Binnen die groeistrategie nemen de pijlers kwalitatief beheer, gezonde rendementen en duurzaamheid een zeer prominente plek in.

Team

Het team

Vanaf 2010 is Deniz zich gaan toeleggen op de vastgoedsector; zodoende is Ocean Group ontstaan. Deniz is verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe projecten en heeft veel ervaring met het ontwikkelen en transformeren van vastgoed.

 

Daarnaast maakt zijn achtergrond als registeraccountant (RA) hem een uitstekende gesprekspartner voor financiële partijen. Deniz heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

IMG_3114.JPG
IMG_1329.jpg
IMG_3119.JPG
IMG_1232.jpg
IMG_6832.JPG
  • LinkedIn Social Icon
IMG_1912.jpg

Projectmanager B&O

regus cs.jpg

Meer over Ocean Group

Activiteiten

Lees meer over onze activiteiten.

Een complete overview van onze bedrijfswerkzaamheden.

Projecten

Bekijk onze projecten, deze bestaan uit zowel residentieel als commercieel vastgoed.

Nieuws

Blijf up-to-date met het laatste Ocean Group nieuws.

bottom of page