P1000414.JPG

VASTGOED MET

EEN VISIE

Ocean Group investeert voornamelijk in de particuliere sector (woningen, studio’s, appartementen) en in beperkte mate ook in commercieel onroerend goed. Hierbij gaat het om functionele en courante objecten, gelegen in de Randstad en bestemd voor langdurig gebruik door particulieren.

  • Facebook icon
  • Linkedin icon
  • Twitter icon

Ocean Group

Ocean Group is sinds 2010 professioneel actief op de vastgoedmarkt.

Onder Ocean Group ressorteren een aantal dochterondernemingen, waaronder een ontwikkelingstak en een beheer- en verhuurtak.

Onze activiteiten bestaan uit de aankoop, ontwikkeling, financiering, beheer, verhuur en renovatie van appartementen, bestemd voor langdurig gebruik door particulieren. Bewust wordt er gekozen voor investeringen in instapklare middensegment appartementen, aangezien het risicoprofiel dat daaraan gekoppeld relatief laag is.

Door de omvangrijke beleggingsportefeuille en de historisch gezonde rendementen, is er geen noodzaak om regelmatig vastgoed te verhandelen of af te stoten. Hierdoor kan de organisatie zich focussen op de kerntaken, namelijk aankoop, verhuur en beheer van onroerend goed. 

 

Ocean Group streeft naar een consistente en organische groei. Binnen die groeistrategie nemen de pijlers kwalitatief beheer, gezonde rendementen en duurzaamheid een zeer prominente plek in.

Het management

Baris Yilmaz

COO

  • LinkedIn Social Icon

Deniz Yilmaz MScBA, RA heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit, met als afstudeerrichtingen Accounting & Control en Ondernemersschap. Na zijn studie is Deniz als accountant gaan werken bij Deloitte, waar hij veel ervaring heeft opgedaan met financiële controles bij middelgrote en beursgenoteerde ondernemingen. Vanaf 2010, is Deniz zich gaan toeleggen op de vastgoedsector; zodoende is Ocean Group ontstaan. 

Deniz is verantwoordelijk voor de acquisitie en financiering van vastgoed(projecten). Gezien zijn achtergrond als registeraccountant, is Deniz tevens het aanspreekpunt voor financiële partijen.

Baris Yilmaz BSc. heeft Werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit (TU) Delft, met als afstudeerrichting Transport Engineering & Logistics. Tijdens en na zijn studie heeft Baris veel ervaring opgedaan binnen de vastgoedsector, in het bijzonder met complexe verbouwingen en vastgoedbeheer.

 

Sinds 2018 is Baris werkzaam als operationeel directeur binnen Ocean Group.

Gezien zijn technische kennis is hij het eerste aanspreekpunt voor aannemers en architecten. Daarnaast is Baris eindverantwoordelijke van de afdeling Beheer & Verhuur. 

Deniz Yilmaz

CEO

  • LinkedIn Social Icon
regus cs.jpg

Meer over Ocean Group

Activiteiten

Lees meer over onze activiteiten.

Een complete overview van onze bedrijfswerkzaamheden.

Portefeuille

Bekijk onze portefeuille, deze bestaat uit zowel residentieel als commercieel vastgoed.

Nieuws

Blijf up-to-date met het laatste Ocean Group nieuws.

Ocean Group

Ocean Group is een full-service vastgoedorganisatie gevestigd in Den Haag.

 

info@ocean.nl

070 - 891 84 32

 

Koningin Julianaplein 10

2595 AA Den Haag

Over

Huurders

Social Media

© 2020 Ocean Real Estate B.V.

/

/

Ocean - Group Logo Horizontaal.png